Trucks | Truck & Trailer service (2024)

Trucks | Truck & Trailer service (1)

Wij helpen je graag

Ik ben op zoek naar:

Voorraad
Acties

Een DAF is altijd een goede keuze!

Waarom DAF?

Als je meer dan 70 jaar dealer bent van het Nederlandse vrachtwagenmerk, stel je die vraag niet meer dagelijks. Maar het is wel een goede vraag. Want er zijn meer goede merken op de markt, zeker. Toch hebben we in al die jaren geen moment getwijfeld aan onze keuze voor DAF. Telkens als we de vergelijking maken, als we kijken naar comfort, techniek, kwaliteit en prijs, komen we tot dezelfde conclusie. Helemaal objectief? Nee, dat zijn we misschien niet. DAF stroomt al generaties lang door het bloed van ons familiebedrijf.

Met de Eindhovense DAF-fabriek vrijwel om de hoek, is TB een vooruitgeschoven post van het legendarische merk. We zijn de handen en de voelsprieten van de fabriek. We hebben in de loop der jaren een mooie vertrouwensband opgebouwd. Grofweg kun je stellen dat zij de theorie hebben, wij de praktijk.

Samen bereiken we een beter product en een betere service. Want uiteindelijk gaat het niet om DAF, maar om een tevreden klant. Tegen wie wij -vol overtuiging- kunnen zeggen: We keep you going.

De nieuwe DAF XD

Stap in de toekomst!

DAF luidt de toekomst van distributie in met de nieuwe XD. Deze stelt een gedurfde norm voor het segment, met spannende nieuwe functies die echt een verschil maken.

  • Beste directe zicht voor drukke stedelijke gebieden.
  • Eenvoudige opstap met twee treden voor chauffeurs die vaak in en uit de cabine klimmen.
  • Een uiterst comfortabele zitpositie met meer verstelmogelijkheden dan ooit tevoren.

Het resultaat is een geweldige omgeving voor rijden, werken en rusten.

Arrow Ontdek de DAF XD
Trucks | Truck & Trailer service (3)

De Nieuwe Generatie

XF, XG en XG+

DAF zet de nieuwe standaard met een volledig nieuwe serie trucks. De nieuwe XF, XG en XG+ bieden de hoogste kwaliteit, een 10% hogere brandstofefficiency, een volledige reeks passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen en de overtreffende trap in luxe.

Arrow Ontdek nu
Trucks | Truck & Trailer service (4)

Nieuwe Generatie DAF XD en XF Electric

Steeds meer Europese gemeenten kondigen aan dat in de toekomst alleen voertuigen met een nul uitstoot in de stad zullen worden toegestaan. Hierdoor worden volledig elektrische vrachtwagens een must voor transportbedrijven die in steden opereren. De Nieuwe Generatie DAF XD en XF kunnen worden uitgerust met een volledig elektrische PACCAR e-aandrijflijn. Zo kunt u aan nieuwe regelgeving voldoen en bijdragen aan gezondere steden.

Arrow Meer informatie
Trucks | Truck & Trailer service (5)

Nieuwe Generatie DAF XB Electric

De ideale emissievrije stadsdistributietruck

DAF breidt zijn ‘aanbod van emissievrije’ producten uit met de nieuwe DAF XB Electric. De keuze voor XB Electric is de juiste keuze om de CO2-uitstoot verder te beperken. De DAF XB Electric biedt net als deXB dieseluitvoeringhet hoogste chauffeurscomfort en de beste rijeigenschappen, efficiëntie en veiligheidsvoorzieningen in zijn klasse. De nieuwe DAF XB Electric is perfect geschikt voor duurzame distributie in de binnenstad en in de regio. Naast de 16- en 19-tons uitvoeringen is er een 12-tons uitvoering met 17,5” wielen en slechts één opstaptrede leverbaar. Wielbases beginnen vanaf 4,2 meter.

Arrow Meer informatie
Trucks | Truck & Trailer service (6)

Elektrische & hybride trucks

De elektrische innovation trucks van DAF tonen de weg naar de toekomst. Innovatieve oplossingen voor het verbeteren van luchtkwaliteit in de steden en het verlagen van de CO2-uitstoot.

Arrow Meer weten hierover?
Trucks | Truck & Trailer service (7)

TB Used Trucks

Ruime voorraad

Wij zijn trots op onze trucks en trailers en dat laten we merken. Jouw wensen en voorkeuren staan voor ons centraal. Niet alle gebruikte trucks worden door ons verkocht. Alleen de gebruikte trucks in optisch en technisch perfecte staatworden door ons aangeboden.

Bekijk direct ons complete aanbod online.
Staat jouw ideale truck er niet tussen? Neem gerust contact met ons op dan gaan wij voor je op zoek!

Bekijk het aanbod
Trucks | Truck & Trailer service (8)

Onze specialisten

Maak digitaal kennis

Mensen doen zaken met mensen, dat isfeeling.Onze DAF specialisten staan te popelen om je te helpen in jouw zoektocht naar de perfecte invulling van jouw mobiliteitsvraagstuk. Is het een gebruikte of een nieuwe truck, is het een trailer, kies je voor financieren of voor leasen.

Wij maken graag een passend voorstel.

Arrow Bekijk ons team

Wij helpen je graag verder

Meer weten?

Neem direct contact op met onze accountmanagers of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Trucks | Truck & Trailer service (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Delena Feil

Last Updated:

Views: 5543

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Delena Feil

Birthday: 1998-08-29

Address: 747 Lubowitz Run, Sidmouth, HI 90646-5543

Phone: +99513241752844

Job: Design Supervisor

Hobby: Digital arts, Lacemaking, Air sports, Running, Scouting, Shooting, Puzzles

Introduction: My name is Delena Feil, I am a clean, splendid, calm, fancy, jolly, bright, faithful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.