Screen kopen? • Vanaf € 145,- • Klanttevredenheid: 9 (2023)

Screens zonwering, een zeer populaire vorm van zonwering. Gezien de onderscheidende eigenschappen in vergelijking met de meer traditionele zonweringproducten, is dit niet geheel ondenkbaar. Een screen is in tegenstelling tot de traditionele zonwering namelijk een verticale zonwering en wordt dan ook zo aan de gevel gemonteerd. Hierdoor wordt de (laagstaande) zon effectief geweerd. Het screen komt niet los van de gevel en neemt hierdoor geen kostbare ruimte in beslag. Onze screens zijn er in twee verschillende uitvoeringen: de standaard screens en de SolidScreens. De standaard screen is het instapmodel van de verticale zonwering. Daarnaast heeft u de keuze SolidScreens, de ritsgeleide versie. Deze laatste biedt naast zonwerende eigenschappen nog vele andere voordelen, zoals insectenwering.

Standaard screens zonwering

De standaar screen zonwering is een wat eenvoudigere, maar ook zeker zéér effectieve zonwering. Bij dit type screen zit het doek opgerold rondom de bovenbuis en is het screendoek naar de onderlat verbonden via twee kabels welke aan weerszijden omhoog of omlaag gaan. Hierdoor blijft er een kleine opening tussen het doek en de geleiders. Hierdoor is dit systeem fraai maar wel hoorbaar en zichtbaar gevoeliger bij hogere windbelasting dan de SolidScreens.

(Video) BUSTING 100 MYTHS IN 24 HOURS!

Solidscreens

Naast het effectief weren van de zon en warmte, biedt het SolidScreen ook visueel comfort door het toelaten van diffuus licht, zonder daarbij het zicht naar buiten te blokkeren. Het systeem is bovendien succesvol getest op windsnelheden tot 145 km/h (12 Beaufort) en heeft de hoogste klasse behaald bij TÜV-testen op levensduur en windbelasting. De SolidScreen is daardoor ook uitermate geschikt als zonwering op grote hoogten. De SolidScreen Standaard wordt vervaardigd uit duurzame materialen en is extra stabiel door bijvoorbeeld dubbele lagering in diverse proppen en een speciale kapondersteuning bij grote breedtes.

De voordelen van Solidscreens:

  • Warmte- en lichtwerend
  • Blijvend zicht naar buiten
  • Bespaart tot ± 30% aan energie
  • Windvast tot 145 km/h
  • Vele kastvarianten
  • Voorzien van de benodigde TÜV certificeringen

Screens zonwering prijzen

De screens zonwering prijzen zijn afhankelijk van het type screen dat u kiest (standaard, windvast of zip screen), het soort doek en de wijze van bediening.

Voor de verschillende screens zonwering prijzen kunt u onderaan deze pagina een keuze maken uit de verschillende screens die wij aanbieden in onze webshop. Op de productpagina’s vindt u een uitgebreide omschrijving per type screen en hier kunt u de prijzen screens direct zelf bereken zonder dat u verplicht bent om een bestelling te plaatsen. Bekijk de verschillende mogelijkheden en stel het screen volledig naar eigen wens samen, onderaan verschijnt een scherpe totaalprijs, hier kunt u eventueel direct op bestellen klikken om het door u samen gestelde screen in u winkelwagen te plaatsen.

Onze standaard screens zonwering zijn leverbaar in zowel hand- als elektrische bediening. Hierdoor is deze vanaf prijs zeer voordelig. De overige zip screens zijn alleen elektrisch leverbaar, maar nog steeds tegen online concurrerende prijzen screens van hoge kwaliteit.

(Video) RICH People Who Turned Themselves into PLASTIC!

Bij een zip screen is het doek van het screen door middel van een rits bevestigd aan de geleiders. Dit maakt het screen windvast en kan hierdoor op windgevoelige plekken bevestigd worden. Denk hierbij aan een dakkapel of een woning op het platteland.

Wilt u uw zonneschermdoek vervangen kijk dan hier eens naar de prijs van uw zonneschermdoek laten vervangen.

Bespaartips op screens zonwering prijzen

De bezorgkosten bedragen € 80 per screen. Indien u meerdere screens tegelijk besteld is het zeker de moeite waard om te besparen op de verzendkosten door de screens op te halen bij ons in de showroom te Wateringen. Wanneer u de screens bij ons op locatie afhaalt ontvangt u ook nog eens een korting van €25,- . Mocht u hiervoor niet in de gelegenheid zijn verzenden wij uiteraard graag uw bestelling. Wanneer u bij ons een groot aantal screens tegelijk besteld zullen wij een lager tarief verzendkosten per stuk berekenen.

Wanneer u zelf de juiste maat opneemt van de ramen waar de screens moeten komen bespaart u nog eens € 55,- op de screen prijs. Op de bestelpagina van het door u gewenste screen vindt u de meetinstructies voor screens terug waarin duidelijk staat uitgelegd hoe u zelf de juiste maat voor screens opmeet. Indien u het inmeten toch liever aan een professional over laat, maken wij graag een afspraak met u om de ramen door een van onze ervaren medewerkers te laten nameten. Wilt u gebruik maken van onze meetservice? Klik dan het vakje nameten door de Zonnerij.nl aan tijdens uw bestelling.

(Video) Best Monitors Under $110

Screen kopen? • Vanaf € 145,- • Klanttevredenheid: 9 (1)

Zonnescreen

Het zonnescreen, ook wel vlakhangende zonwering genoemd is een uniek systeem wat op bijna ieder raam van woningen, scholen, kantoren, ziekenhuizen enz. kan worden toegepast. Een ideale manier van zon weren dankzij de vlakhangende stof die ook het zonlicht aan de zijkant tegenhoudt maar waarbij wel doorkijk naar buiten behouden blijft, zonder dat u in het donker zit.

In principe werken zonnescreens hetzelfde als rolluiken, het doek glijdt tussen twee op de gevel of kozijn gemonteerde geleiders naar beneden. En in open positie zitten de zonnescreens volledig opgerold in de screen kast.

Verschillende type zonnescreens

In onze webshop bieden wij u twee type zonnescreens aan, een standaard screen en een zip screen of ook wel rits screen of wind screen genoemd. Bij een zip screen is het doek door middel van een rits bevestigd aan de geleiders wat ervoor zorgt dat het zonnescreen windvast is (uiteraard tot bepaalde hoogte, bij hoge windkrachten adviseren wij altijd uw screens omhoog te doen). Bij een standaard screen zit het doek niet aan de geleiders vast, wat ervoor kan zorgen dat deze gaat klapperen in de wind.

Bediening

De bediening van het zonnescreen kan op verschillende manieren, met de hand, elektrisch of automatisch door middel van een zon / wind automaat. Handbediening is de voordeligste manier van bedienen en werkt door middel van een draaistang. Elektrische bediening van het zonnescreen door middel van een buismotor waarbij u met een druk op de knop uw screens omhoog of omlaag kan bedienen, met een draaischakelaar of afstandsbediening. De elektrische bediening van het zonnescreen kunt u uitbreiden met een automatische bediening in de vorm van een zon / wind automaat die afhankelijk van het weer automatisch uw screens omhoog of omlaag bediend.

Waarom bestellen bij de Zonnerij.nl?

Voor al uw screens bent u bij zonnerij op het juiste adres! Wanneer u ervoor kiest uw zonnescreen (s) te bestellen bij de Zonnerij.nl bent u niet alleen verzekerd van goede service, persoonlijk advies, vakkundige montage en een snelle levering maar ook van een zeer scherpe prijs.

Prijzen berekenen, inmeten en monteren

Op de product pagina’s van onze zonnescreens kunt u zelf eenvoudig de prijs per stuk berekenen. Vul de door u gewenste breedte en hoogte maten in, let op voor een goede pasvorm is het van groot belang dat het inmeten zeer nauwkeurig wordt uitgevoerd. Lees onze meetinstructies dan ook goed door waarin wij u precies uitleggen hoe u dit het beste kunt doen. Kies de gewenste bedieningsvorm en maak een keuze uit de prachtige doekkleuren en (RAL) profielkleuren waarmee u de screens volledig kan afstemmen op de uitstraling van uw woning. Tijdens het plaatsen van het zonnescreen kunt u ook aangeven of u de kozijnen door de Zonnerij.nl te laten nameten, zodat u verzekerd bent van de juiste maat. Hier kunt u ook aangeven of u de montage zelf wilt uitvoeren (let op hiervoor is wel enige technische kennis vereist) of dat u de montage door een van onze zeer ervaren monteurs wilt laten doen.

Indien u nog vragen heeft of opzoek bent naar een specifiek product zoals het zonnescreen, staat de Zonnerij.nl graag voor u klaar met persoonlijk advies. Ook bent u op afspraak van harte welkom in onze ruime showroom om de screens in het echt te bekijken, bedienen en ervaren. Voor meer informatie of het maken van een afspraak neemt u contact op met info@zonnerij.nl of bel 0174-226384.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated: 04/05/2023

Views: 6261

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.