Refurbished iPhone kopen van Forza | 2 jaar garantie | Keurmerk Refurbished (2023)

Is het hoog tijd voor een nieuwe iPhone? Kies voor een refurbished iPhone van Forza! Met 2 jaar garantie, gratis nieuwe laadaccessoires, de grootste voorraad van de Benelux én een scherpe prijs vind je gegarandeerd een goede deal. Bestel vóór 22:30 uur, dan kun je vaak morgen al met je refurbished iPhone aan de slag!

Lees meer

Door de hoge kwaliteit en het straffe design, zijn veel mensen uit op een iPhone van Apple. Maar de nieuwprijs van deze smartphones is echter bijzonder hoog. Tenzij je kiest voor het duurzame alternatief. Schaf vandaag nog extra voordelig een refurbished iPhone aan bij Forza Refurbished, inclusief 2 jaar garantie.Samen gaan we van duur naar duurzaam!

 1. Apple kwaliteit tegen een scherpe prijs
 2. Twee jaar garantie
 3. Keurmerk Refurbished biedt extra zekerheid
 4. Bepaal hoeveel je bespaart met onze productcondities
 5. Bespaar extra door je huidige iPhone in te ruilen (duurzaam voordeel)
 6. Ontvang gratis nieuwe laad accessoires
 7. Professioneel gecontroleerd, gekuist en hersteld voor een extra lange levensduur

De voordelen van een refurbished iPhone

Refurbished, dat zich letterlijk vertaalt naar ‘gereviseerd’, zijn toestellen die eerder gebruikt zijn, maar die een tweede leven hebben gekregen. Dat doet misschien denken aan tweedehands, maar niets is minder waar. Een refurbished iPhone is grondig nagekeken, in zeldzame gevallen hersteld en professioneel gekuist. Het controleren wordt veelal door techniekers gedaan, maar bij Forza Refurbished óók door de gespecialiseerde software. Mede door de uitgebreide controles en aangeboden garantie zijn refurbished toestellen in niets te vergelijken met tweedehands.

Losse Refurbished iPhone kopen

Je bent extra voordelig uit wanneer je een losse iPhone als refurbished koopt in combinatie met een sim-only abonnement. Maar voor een nieuwe Apple iPhone betaal je al snel ruim € 1.000. Om de hoge instapprijs wat dragelijker te maken is een refurbished iPhone kopen dé oplossing. Ten opzichte van de originele nieuwprijs ben je met refurbished tot wel 60% goedkoper uit. Dit kan tot wel honderden euro’s schelen. Besparen was nooit zó eenvoudig.

Welke refurbished iPhones zijn er?

Bij het kopen van refurbished zijn er veel merken en toestellen verkrijgbaar. Ga je voor een refurbished smartphone van Forza, dan heb je keuze uit een breed gamma Apple iPhones. Forza-iPhones zijn verkrijgbaar in diverse stijlvolle kleuren, zoals Silver (zilver), Space Grey (spacegrijs) of Rose Gold (roségoud). Ook variëren de GSM’s in opslagruimte en productgradaties. Er is dus altijd wel een iPhone die past jouw wensen én budget.

Waarom zou je een refurbished iPhone kopen?

1. twee jaar garantie

Bij Forza geloven wij in de kwaliteit van ons product. Daarom ontvangen klanten altijd twee jaar garantie bij de aanschaf van een refurbished iPhone. Dit is één jaar langer dan Apple’s standaard garantieperiode en het merendeel van (Belgische) refurbished-aanbieders. Des te meer reden om te kiezen voor Forza Refurbished, want hierdoor heb je niet alleen op de korte maar ook de lange termijn een slimme investering.

2. Bespaar op Apple’s nieuwprijs

Hoe je het ook wendt of keert, refurbished is aanzienlijk goedkoper dan nieuw. Ten opzichte van de originele nieuwsprijs liggen de prijzen van Forza Refurbished tot wel 60% lager. Zo heb je al een Refurbished iPhone voor iets meer dan €100! Daarnaast maakt Forza Refurbished ook de topmodellen van Apple toegankelijk voor het grote publiek. Wat dacht je bijvoorbeeld van de iPhone 8 of iPhone X? Deze toestellen zitten bomvol innovaties en zijn daarbij ook nog eens betaalbaar.

(Video) Refurbished iPhones: dit zijn onze gradaties | Forza

Of je nou op zoek bent naar een iPhon SE uit 2016 of een iPhone SE uit 2020, wij hebben jouw nieuwe device tegen de scherpste prijs!

3. Gratis nieuwe laadaccessoires

Naast twee jaar garantie, ontvang je bij aanschaf van een refurbished iPhone óók gratis nieuwe laadaccessoires. Daarnaast zijn alle toestellen van Forza Refurbished voorzien van een uitgebreide ‘data wipe’ en schone installatie. Zo kun je direct na ontvangst genieten van jouw nieuwe refurbished iPhone.

4. Extra besparen op productconditie

Forza Refurbished hanteert drie verschillende gradaties, namelijk: Zo goed als nieuw, Licht gebruikt, Zichtbaar gebruikt. Dit om onderscheid te maken tussen de uiterlijke verschillen van de refurbished iPhone. Deze cosmetische kenmerken hebben dus géén invloed op de inhoud van het toestel, maar maken het wel mogelijk om nóg meer te besparen.

5. Professioneel gecontroleerd, gekuist en hersteld

Een refurbished iPhone van Forza Refurbished wordt in alle gevallen gecontroleerd door ervaren techniekers én professionele software. Beide checken het toestel op ruim 50 punten. Vervolgens worden eventuele reparaties uitgevoerd en wordt het toestel gekuist. Je bent dus verzekerd van een betrouwbare aankoop.

Refurbished iPhones van Forza Refurbished

Wat voor refurbished iPhone je ook zoekt, bij Forza vind je het grootste aanbod smartphones van Apple voor een voordelige prijs. In diverse soorten, kleuren, maten is er altijd wel een toestel dat bij jou past. Op zoek naar een ander Apple-toestel dan een refurbished iPhone? Ook dan bezit je goed bij Forza Refurbished. Naast het diverse iPhone assortiment vind je bij ons ook scherp geprijsde refurbished iPads.

(Video) Unboxing: refurbished iPhone kopen? Dit is wat je ontvangt | Forza Refurbished
 • iPhone SE
 • iPhone 6S
 • iPhone 6S Plus
 • iPhone 7
 • iPhone 7 Plus
 • iPhone 8
 • iPhone 8 Plus
 • iPhone X
 • iPhone XR
 • iPhone XS
 • iPhone 11
 • iPhone SE 2020
 • iPhone 11 Pro
 • iPhone 12
 • iPhone 12 Mini

iPhone 12 Mini refurbished

De iPhone 12 Mini refurbished is, als kleine versie van de iPhone 12, een échte broekzakformaat iPhone die je met één hand bedient. Met 5G-ondersteuning, een hoogwaardig OLED-scherm, twee fantastische camera's achterop en een snelle A14-chip, levert de iPhone 12 Mini refurbished grootse prestaties.

(Video) Refurbished iPads: dit zijn onze gradaties | Forza

Refurbished iPhone 12 Mini

iPhone 12 refurbished

De iPhone 12 refurbished is als eerste iPhone klaar voor 5G, is supersnel magnetisch draadloos oplaadbaar en is tot 4x beter beschermd bij vallen. Nachtmodus gebruik je vanaf nu op elke aanwezige camera. De iPhone 12 refurbished is in twee nieuwe frisse kleuren beschikbaar: Mintgroen en Donkerblauw.

Refurbished iPhone 12

iPhone 11 Pro refurbished

Wil jij de meest professionele refurbished iPhone? Zoek dan niet verder. De iPhone 11 Pro refurbished is de meest uitgebreide én betaalbare iPhone uit 2019. Het handzame design straalt pure luxe uit. Daarnaast stroomt de iPhone 11 Pro refurbished over van de straffe innovaties. Zo vind je aan de achterzijde een camera met maar liefst drie (!) lenzen waarmee je de schoonste foto's en video’s maakt. Naast dit uitgebreide camerasysteem zal de verbeterde batterijduur ervoor zorgen dat je nog veel plezier zult gaan hebben van de iPhone 11 Pro.

Refurbished iPhone 11 Pro

(Video) Behind the scenes at Forza Refurbished

iPhone SE 2020 refurbished

Refurbished iPhone SE 2020 is het budgetvriendelijke instapmodel van Apple uitgebracht in 2020. Hiermee is het de fiere opvolger van de populaire iPhone SE uit 2016 en tegelijkertijd wordt het, vanwege het klassieke design, gezien als de opvolger van de iPhone 8. Als je op zoek bent naar een iPhone met heel veel power en een goed camera, is de iPhone SE 2 refurbished een echte aanrader.

Refurbished iPhone SE 2020

iPhone 11 refurbished

Refurbished iPhone 11 is de opvolger van de populaire iPhone XR. De iPhone 11 is uitgebracht in 2019 en staat bekend om zijn veelzijdigheid, power én een bizar goed camerasysteem. Met een groothoek- én ultragroothoeklens aangevuld met de meest slimme cameratechnieken is het Apple namelijk gelukt om een iPhone voor de ware fotografieliefhebber te maken. En zeker als je hem refurbished gaat kopen, is de iPhone 11 een hele slimme investering. De iPhone 11 refurbished is verkrijgbaar in 6 (!) unieke kleuren: Green, Purple, Yellow, Red, White of Black.

Refurbished iPhone 11

iPhone XS refurbished

(Video) Unboxing: Refurbished iPad kopen? Dit is wat je ontvangt | Forza Refurbished

Dit is één van de meest premium refurbished iPhones ter wereld. Waarom? Omdat de refurbished iPhone XS de krachtige opvolger is van de baanbrekende iPhone X en dit als premium-model op de markt is gebracht. Apple heeft alles uit de kast gehaald om dit toestel te voorzien van heel veel rekenkracht voor het uitvoeren zware taken en de beste specs voor ontzorging op ieder vlak. Zo beschikt dit toestel over een hoogwaardig glazen design voor draadloos opladen, technieken zoals Face ID voor ontgrendeling en een dubbele cameralens aan de achterzijde voor de schoonste foto's. Je hebt keuze uit de 3 bekende Apple-kleuren: Space Grey, Gold of Silver.

Refurbished iPhone XS

Videos

1. Een voordelige en duurzame keuze! | Apple Refurbished van Forza
(Belsimpel)
2. Refurbished iPhone X Bij Mobisite
(Mobisite)
3. Apple iPhone Refurbished - alles wat je moet weten
(Coolblue Productadvies)
4. Forza Refurbished - Inhouse video
(One Stop Mobile)
5. Refurbished iPhone unboxing - Dit krijg je | Reswipe
(Reswipe België)
6. Bredaas bedrijf Forza Refurbished grootste in de Benelux met verkoop van gebruikte iPhones
(Omroep Brabant)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated: 02/06/2023

Views: 6235

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.